Op zoek naar versterking van uw ontwerpteam of extra ondersteuning nodig in het bouwkundig tekenwerk? Met mijn achtergrond ben ik, op freelance-basis of voor een langere duur, breed inzetbaar op het gebied van ontwerp, tekenwerk, presentatie en uitwerking.

Afgelopen jaren ben ik onder andere bij TANGRAM Architekten en Architectenbureau Geusebroek Stefanova voornamelijk werkzaam geweest in de functie van (assistent) ontwerper. Bij deze bureaus werkte ik aan diverse complexe architectuurprojecten, van schetsontwerp tot uitvoeringsfase. Mijn werkzaamheden bestonden uit het maken van deelontwerpen, technisch tekenwerk, het vervaardigen van presentaties en aansturing zowel intern als extern. Binnen projecten onderhield ik regelmatig contact met diverse betrokken partijen zoals opdrachtgevers, gemeenten, adviseurs en leveranciers.

Momenteel werk als vrijwilliger / organisator bij het Haarlemse architectuurcentrum ABC en werkte tot voor kort bij een projectmanagementbureau.

Ik heb veel verantwoordelijkheidsgevoel, ben analytisch ingesteld, gemotiveerd en werk zowel zelfstandig als in teamverband. Met veel ambitie streef ik naar een integrale aanpak van het ontwerp en zet graag mijn tanden in een project waarbij alle eisen en randvoorwaarden esthetisch moeten worden vormgegeven.

Graag licht ik mijn CV en portfolio toe in een persoonlijk gesprek. Deze kunt u alvast van de website downloaden.