Kijk voor een impressie van de Dag van de Architectuur 2012 in Haarlem op het volgende filmpje gemaakt door Broerz.
 
fragment artikel HDIn de UIT-bijlage van het Haarlems Dagblad is vandaag een artikel gepubliceerd over de Dag van de Architectuur in Haarlem, waarin het hele programma van de dag wordt toegelicht en de totstandkoming daarvan.
nieuws-websiteNa ruim tien jaar ervaring opgedaan te hebben op diverse (interieur-) architectenbureaus is Van Heijst Architectuur per 7 juni 2012 van start gegaan en daarmee ook de website online gezet. Hierop kunt u alle informatie vinden over mijn profiel, werkervaring en vaardig-
heden. Wanneer u op zoek bent naar versterking van uw ontwerpteam, vindt u op deze website de benodigde informatie. Mocht u desondanks nog aanvullende informatie, neem dan gerust contact met mij op.
nieuws-dvda-1'Architectuur & Voedsel' is nu het thema van de jaarlijks terugkerende Dag van de Architectuur. Vanuit het ABC Architectuurcentrum Haarlem hebben we een smaakvol programma opgezet waar iedereen op 23 juni een kijkje kan gaan nemen. Stadslandbouw, supermarkt, boottocht langs bierbrouwerijen en diverse lezingen, rondleidingen en presentaties bieden vanuit verschillende invalshoeken een blik op architectuur in relatie tot voedsel. Kom naar de aftrap in restaurant 'Stempels'en volg je eigen keuzemenu. Vergeet niet ons toetje; twee lezingen in het ABC met aansluitend een borrel.
Voor tips van de landelijke activiteiten kijk op: architectenweb.nl

 

nieuws-ABC-rubriek'nieuw in Haarlem' is een rubriek met een tweetal overzichten welke het ABC als een service toont. Het geeft een beeld wat in Haarlem recentelijk is opgeleverd èn waaraan momenteel gewerkt wordt. Het betreft hier selecties van projecten onder de kopjes 'gerealiseerd' en 'in aanbouw'. Er is daarbij niet gestreefd naar volledigheid maar naar een indruk te geven wat de hedendaagse bouwproductie is in de stad Haarlem en wat 'de stand van de architectuur' is.